διατροφη

Η άσκηση είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ισορροπημένη διατροφή! Έτσι στο γυμναστήριο μας παρέχονται Διαιτολογικές Υπηρεσίες από πτυχιούχους Διαιτολόγους – Διατροφολόγους, οι οποίοι θα σχεδιάσουν για σας ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, παρακολουθώντας παράλληλα την πρόοδο σας με σύγχρονο διαιτολογικό εξοπλισμό.

Όποιος και εάν είναι ο στόχο σας απώλεια, πρόσληψη ή διατήρηση βάρους είμαστε εδώ για να σας συμβουλέψουμε και να σας κατευθύνουμε με γνώμονα την ολική αναδιαμόρφωση της διατροφικής σας συμπεριφοράς.

Σκοπός μας είναι η κάλυψη των αναγκών σε ενέργεια και θρεπτικά συστατικά, ο κατάλληλος χρονισμός των γευμάτων και η σωστή ενυδάτωση με ένα πλάνο διατροφής που θα ανταποκρίνεται πλήρως στο πρόγραμμα γυμναστικής, τις ανάγκες και τους στόχους σας.

Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουμε να φτάσουμε και να διατηρήσουμε το ιδανικό βάρος του καθένα με τη σωστή σύσταση σώματος, να έχουμε μέγιστη αποκατάσταση μεταξύ των προπονήσεων και πρόληψη των τραυματισμών.

Γιατί το θεμέλιο κάθε ευτυχίας είναι η υγεία!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ

Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, MSc

Μπόμπολα Γεωργία

Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, MSc

Αθανασιάδης Λευτέρης

ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

• 1 ΣΥΝΕΔΡΙΑ

• 2 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

• 4 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ΜΕΡΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

• ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

• ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙ

Close

Δημιουργήθηκε για μια καλύτερη ποιότητα στην προπόνησή σας, με έμφαση στο αποτέλεσμα και την εξυπηρέτηση.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Καθημερινές:
07:00 – 23:00

Σάββατο:
10:00 – 18:00

Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

Our socials
About